dissabte, 19 de juny del 2010

Una de Hàmsters (prova 2)

0 comentaris
Condemnat per 'cuinar' al hàmster del seu germà al microones.

Un adolescent de 16 anys va ficar el hàmster del seu germà al microones i va posar l'electrodomèstic en marxa. El rosegador va sobreviure durant unes hores després de l'incident, que li va deixar els òrgans interns cremats i també les potetes fins l'os. El noi, procedent de la localitat anglesa de Corby, ha estat condemnat a quatre mesos d'internament en un centre de menors, segons informa DailyMail.

A més, el jutge de Kettering ha prohibit al noi que tingui mascotes durant un mínim de quatre anys per maltractament animal. Pel que sembla no era la primera vegada que el menor ficava al hàmster al microones, havent-ho ja provat tres vegades. El noi en va donar la culpa al seu germà.


En el procés judicial contra aquest petit torturador d'animals, es va dir que el veterinari que va atendre el pobre rosegador assegurava que aquest havia patit molt dolor innecessari abans de morir. A més el veterinari no podia calcular quant de temps havia estat el hàmster patint agònicament.

Font: Absurd Diari

No sé que és el més absurd d'aquesta notícia, si el tractament que en va donar el periodista que el va seguir o la notícia en si (cal indicar que la notícia va aparèixer a Telecinco, amb el que això indica).
Aquesta notícia, no ho és perquè el hàmster hagi patit,sinó que ho és perquè el condemnat té 16 anys. Això és una mostra de les contradiccions de la societat actual. És a dir, condemnem a un noi per cremar un hàmster(amb el dolor i patiment que això comporta, cosa lamentable i mereixedora de càstig, sempre cal defensar als animals) però en canvi si que permetem que infringidors de la llei vagin tan tranquils reincidint en els seus delictes, ja que quan són detinguts, són acusats per crims menors i condemnats a pagar una multa que fa riure, o bé una inacció contra les màfies que trafiquen amb persones i que no tenen en compte els drets humans. Aquest cas és ni més ni menys que una inflada mediàtica, propia d'un món que s'ha tornat boig.

Presentació

0 comentaris
Presentació del nou blog. Post de prova.
 

-De casa estant-. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com