dilluns, 18 d’octubre del 2010

Diada dels Castellers de Sants



El diumenge 17 d' Octubre es va celebrar a la plaça d'Osca, al barri barceloní de Sants, la diada de la seva colla castellera, els Castellers de Sants.



Un servidor s'hi va desplaçar degut a la falta d'idees per omplir un diumenge qualsevol al matí. La plaça d'Osca era nova per a mi ja que no l'havia vista mai, (a diferència de la plaça Bonet i Moixí, actualment en obres) i se'm va revelar com una bona plaça castellera. A més a més encara que sembli una tonteria està molt ben situada pel que fa a transport, just al costat del Metro, cosa que vaig agrair.
Pel que fa als castells en si, els Capgrossos de Mataró van destacar fent la tripleta màgica (3de9f,4de9f,5de8) i convertint la plaça d'Osca en plaça de nou.
Torre de vuit amb folre dels Minyons

Pel que fa a l'altra colla convidada, els Minyons de Terrassa, que anaven una mica justets de gent, van plantar la torre de vuit amb folre, amb una patida descarregada, el tres de nou amb folre i el quatre de vuit.

Per la seva part els amfitrions Castellers de Sants, que celebraven la seva divuitena diada, van descarregar el cinc de vuit després d'un peu desmuntat, i el van acompanyar d'una torre de vuit amb folre que només va patir amb la canalla ja dalt i que van poder descarregar finalment. A la tercera ronda van fer el quatre de vuit sense més problemes.
Un fet positiu a destacar va ser la curta però intensa durada de la diada, i és que ja ho diu la dita "Lo bueno, si corto, dos veces bueno"

Quints pujant al cinc de vuit










































































































































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

-De casa estant-. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com